به گزارش مشرق، احمد نادری عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره این بحث که اکثریت اعضای کمیسیون موافق برگزاری آزمون کنکور سراسری در شرایط فعلی هستند، اظهار داشت: من به عنوان عضو کمیسیون آموزش مجلس چنین چیزی را تکذیب میکنم. اتفاقاً تعداد مخالفین برگزاری آزمون کنکور در نشست عصر امروز این کمیسیون که وزرای بهداشت، ورزش، علوم و رئیس سازمان سنجش حضور داشتند بیشتر بودند.
وی افزود: تعداد مخالفین برگزاری کنکور در موعد مقرر بیشتر از موافقین بودند.
بیشتر بخوانید:
توضیحات وزرا نمایندگان را درباره کنکور قانع نکرد
عضو کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد: نتیجه نشست عصر امروز کمیسیون آموزش با موضوع آزمون سراسری کنکور آن بود که نشست دیگری در آینده نزدیک که ممکن است فردا یا پسفردا باشد برگزار شود که در این جلسه وزرای بهداشت و علوم حاضر شده و از کمیسیون آموزش مجلس من و تعداد دیگری از همکارانم حضور خواهند داشت و بحث را به صورت مفصلتری پیگیری کنیم.
نادری خاطرنشان کرد: در نشست عصر امروز کمیسیون آموزش آنچه واضح بود اختلافنظر جدی وزیر بهداشت با وزیر علوم درباره برگزاری کنکور بود. چرا که وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش پافشاری شدیدی بر برگزاری آزمون کنکور در موعد مقرر داشتند ولی وزیر بهداشت مخالفت خود را به صراحت در این باره مطرح کرد و گفت من حجت شرعی و قطعی در این باره ندارم چرا که برای برگزاری آزمون کنکور در موعد مقرر باید بررسیهای بیشتری صورت گیرد و مشخص شود وزارت علوم اصلاً توانایی برگزاری آزمون کنکور که بیش از یک میلیون داوطلب با رعایت پروتکلهای بهداشتی را دارد؟
بیشتر بخوانید:
تصمیم نهایی درباره کنکور کارشناسی ارشد گرفته شد
وی گفت: بنده امروز اسناد و مواردی را در پنج بند در کمیسیون آموزش مجلس مبنی بر اینکه در آزمون دکتری پروتکلهای بهداشتی رعایت نشده است را مطرح کردم.
عضو کمیسیون آموزش مجلس اظهار داشت: وزیر بهداشت در این نشست به صراحت خواستار راستیآزمایی اقدامات وزارت علوم و سازمان سنجش در مورد رعایت پروتکلهای بهداشتی برای برگزاری آزمون کنکور شد. چرا که وی معتقد است ابلاغ بخشنامه رعایت پروتکلهای بهداشتی با اجرای این پروتکلها متفاوت است و به نظر میرسد اختلافنظری بین وزرای بهداشت و علوم درباره برگزاری کنکور وجود دارد.
نادری گفت: به نظر میرسد خطی که رئیس جمهور در ستاد ملی مقابله با کرونا دنبال میکند مبنی براینکه آزمون کنکور سراسری باید برگزار شود و آقای واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور هم آن را به نحو دیگری که باید کنکور برگزار شود فشاری است که بر وزارت بهداشت و علوم وارد میشود ولی آقای نمکی در حال مقابله با این فشار هستند.
وی بر همین اساس تأکید کرد: این خط باید در مجلس شورای اسلامی پیگیری شود و در نهایت بهترین تصمیم مبنی براینکه جان داوطلبین و شهروندان و فرزندان این کشور باید حفظ شود را بگیریم.
عضو کمیسیون آموزش مجلس اظهار داشت: در نشست عصر امروز این کمیسیون تأکید کردم خط قرمز من و مخالفین برگزاری کنکور در موعد مقرر حفظ جان شهروندان و موکلانم است و از حق آنها کوتاه نخواهیم آمد و به صراحت خطاب به وزرای بهداشت و علوم گفتم حتی یک دانشآموز یا دانشجو هم به ویروس کرونا مبتلا شود شرعاً مسئولیت آن بر گردن آنها است ضمن اینکه باید در این دنیا هم پاسخگو باشند.
نماینده تهران در مجلس موضع قالیباف درباره برگزاری کنکور اینگونه تشریح کرد که این موضع از مقام و جایگاه ریاست مجلس بیان شده که باید بررسی جامعی در کمیسیونهای آموزش و بهداشت صورت گیرد؛ رئیس کمیسیون بهداشت به صراحت اعلام کرد مخالف برگزاری آزمون کنکور سراسری در موعد مقرر است و حتی نامهای را به رئیس جمهور نوشته است.
وی درباره نظر رئیس کمیسیون آموزش هم گفت: نظر اعضای این کمیسیون درباره برگزاری کنکور در موعد مقرر متفاوت است و فعلاً جمعبندی مشخصی در این کمیسیون وجود ندارد. اما طبق نظر رئیس مجلس باید بررسی جامعی در این باره صورت گیرد و کمیسیونهای تخصصی مجلس باید از ابعاد مختلف و تخصصی نسبت به کنکور جمعبندی نهاییشان را اعلام کنند.
عضو کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد: نظر نهایی رئیس مجلس بر نظر کمیسیونهای تخصصی ارجحیت دارد.